211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χαμός στο Vegas Live Stage: Διάσημοι τραγουδιστές διασκέδασαν με το πρόγραμμα!

Vegas Live Stage τηλέφωνα 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μία μοναδική βραδιά για όσους βρέθηκαν εκεί. 

Τρεις μεγάλοι καλλιτέχνες του ελληνικού τραγουδιού ανεβαίνουν στη σκηνή κάθε εβδομάδα, στο «Vegas Live Stage», προσφέροντας μοναδικές εμφανίσεις που κλέβουν τις καρδιές του κοινού. Ο Ζαφείρης Μελάς, ο Βασίλης Τερλέγκας και ο Αλέκος Ζαζόπουλος αναβιώνουν τη μαγεία του λαϊκού τραγουδιού και φέρνουν την αίσθηση της απόλυτης διασκέδασης σε κάθε εμφάνισή τους.

Αλλά οι μοναδική βραδινή διασκέδαση στο Vegas Live Stage δεν σταματά εκεί. Πολλοί επώνυμοι καλλιτέχνες επισκέπτονται το νυχτερινό κέντρο, προσθέτοντας ακόμα περισσότερο κύρος στις εκδηλώσεις του. Πέραν των καθιερωμένων ονομάτων, όπως οι προαναφερθέντες, άλλα δύο αγαπημένα ονόματα έλαμψαν με την επίσκεψή τους στην πίστα την περασμένη Πέμπτη.

Οι Αντώνης Ρέμος και Θοδωρής Φέρρης, δύο αγαπημένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, έδωσαν δυναμικό παρών, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη λάμψη στο Vegas Live Stage.

Οι δύο τους διασκέδασαν με το ενθουσιώδες κοινό, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Αν και ο Θοδωρής Φέρρης απολαμβάνει την αγάπη του κοινού στις ζωντανές του εμφανίσεις στο Barbarella της Θεσσαλονίκης, οι θαυμαστές ανυπομονούν για τα επόμενα βήματα του Αντώνη Ρέμου. Με την υπόσχεση για νέα βήματα, αναμένουμε νέες συναρπαστικές εμφανίσεις και εκπλήξεις από τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Οι νύχτες στο Vegas Live Stage συνεχίζουν να είναι γεμάτες από μουσική, χορό και διασκέδαση. Με κάθε εβδομάδα που περνάει, η ανυπομονησία για τις επόμενες εμφανίσεις αυξάνεται, υποσχόμενη ακόμα περισσότερες μοναδικές στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Χαμός στο Vegas Live Stage: Διάσημοι τραγουδιστές διασκέδασαν με το πρόγραμμα!

Vegas Live Stage

Vegas Live Stage

Vegas Live Stage

Vegas Live Stage

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024