211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Voodoo Athens: Ο Βαλάντης έρχεται εκεί τις Παρασκευές

Voodoo Athens ΓΚΑΖΙ 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ετοιμάζεται να πάρει τη σκυτάλη του προγράμματος από τον Νικηφόρο.

Το Voodoo Athens συνεχίζει να κατακτά τις καρδιές των λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι βραδιές των εμφανίσεων του Νικηφόρου, που έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι του αθηναϊκού clubbing, φτάνουν στο τέλος της πορείας τους. Και όμως, η συνέχεια ανήκει σε άλλον καλλιτέχνη.

Τις Παρασκευές, το Voodoo Athens αναδεικνύει ένα από τα πιο εμβληματικά ονόματα της δεκαετίας του ’90, δίνοντας έμφαση σε μια εποχή που ακόμα κυριαρχεί στην αισθητική της νυχτερινής διασκέδασης. Ο Βαλάντης, με τον χαρακτηριστικό του ήχο και την αναγνωρίσιμη φωνή, υπόσχεται να οδηγήσει το κοινό σε ένα ταξίδι απόλυτης διασκέδασης και συναισθημάτων.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ήδη ανέβασε stories από τις πρόβες που κάνει στον χώρο, ενώ η πρεμιέρα του, αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022. Πλέον αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση από το νυχτερινό μαγαζί όπου θα αποκαλύπτεται και επίσημα η ημερομηνία της πρεμιέρας. Ένας νέος κύκλος εμφανίσεων έρχεται στην Αθήνα που αναμφίβολα θα πρωταγωνιστήσει.

Από την άλλη, ο Νικηφόρος ετοιμάζεται να ανηφορήσει στη Θεσσαλονίκη, αφού θα ξεκινήσει σύντομα εμφανίσεις στο Delilah (πρώην Μαρκίζ). 

Voodoo Athens: Ο Βαλάντης έρχεται εκεί τις Παρασκευές

Voodoo Athens

Voodoo Athens

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024