211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Voodoo Athens: Φινάλε για τον Νικηφόρο την Παρασκευή

Voodoo Athens club κρατησεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μια επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων φτάνει στο τέλος της.

Το Voodoo Athens ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει έναν από τους πιο εντυπωσιακούς καλλιτέχνες της σκηνής του, τον Νικηφόρο. Ο καλλιτέχνης αυτός, με τις εκρηκτικές εμφανίσεις του κάθε Παρασκευή βράδυ, κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στο κοινό του. Με ένα πρόγραμμα γεμάτο μεγάλες επιτυχίες, δικές του και άλλων καλλιτεχνών, δημιούργησε μοναδικές βραδιές διασκέδασης.

Η στιγμή για το μεγάλο φινάλε έφτασε και ο Νικηφόρος ετοιμάζεται να ανέβει για την τελευταία του εμφάνιση στο stage του club. Αναμένεται ένα δυναμικό φινάλε που θα μείνει αξέχαστο, ενώ το κοινό περιμένει με ανυπομονησία τα νέα του σχέδια για μελλοντικές εμφανίσεις και συναυλίες.

Μέσα από μια ανάρτηση, το νυχτερινό μαγαζί ανακοίνωσε το επερχόμενο τέλος των εμφανίσεων του Νικηφόρου στο Voodoo Athens. “Δύο μαγικές βραδιές έμειναν με τον αγαπημένο μας @nikiforos_vithoulkas. Οι Παρασκευές μας ❤️ στο #voodoo μας 💣 θα κλείσουν με τα πιο δυνατά τραγούδια που μας χάρισαν τόσο καιρό δυνατά συναισθήματα”, αναφέρεται στη λεζάντα.

Το κοινό ανυπομονεί να αποχαιρετήσει τον Νικηφόρο με μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική και συναισθήματα. Ενώ η σκηνή του Voodoo Athens προετοιμάζεται να υποδεχτεί νέους καλλιτέχνες και να συνεχίσει το ταξίδι της με νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις και βραδιές διασκέδασης.

Voodoo Athens: Φινάλε για τον Νικηφόρο την Παρασκευή

Voodoo Athens

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024