211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η αποστομωτική απάντηση του Παντελίδη στα πυρά του Νότη Σφακιανάκη

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Απάντηση Παντελίδη σε Σφακιανάκη

Μόλις πριν λίγο καιρό το επιτυχημένο σχήμα του «Teatro», έριξε αυλαία και επικράτησε ένας πραγματικός πανικός. Γιώργος Μαζωνάκης, Παντελής Παντελίδης και Πάολα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα ανεπανάληπτο, που έφερε τα πάνω κάτω στο κέντρο, αφού μέχρι και… μαξιλάρια πέταξαν οι θαυμαστές επί σκηνής. Για την υπερβολική αυτή, για κάποιους, αντίδραση μίλησε και ο Νότης Σφακιανάκης στον Χρήστο Νέζο, ρίχνοντας τα βέλη του τόσο στο κοινό, όσο και στους καλλιτέχνες.

Ο διάσημος καλλιτέχνης, που πρόσφατα ξεκίνησε μια σειρά εμφανίσεων στην «Πύλη Αξιού» με τη Λένα Παπαδοπούλου, ανέφερε πως όλοι τους έχουν χάσει το μέτρο και το όριο, χαρακτηρίζοντας μάλιστα… ασόβαρους και αναίσχυντους όσους φέρονται έτσι. Μάλιστα, τόνισε πως η κατάσταση αυτή αποτελεί την πλήρη… παρακμή και πως οι άνθρωποι που θα παραβρίσκονταν στο δικό του πρόγραμμα, δεν θα είχαν ποτέ τέτοια αντίδραση, κατηγορώντας εμμέσως, πλην σαφώς, και τους ίδιους τους καλλιτέχνες που επέτρεψαν να συμβεί όλο αυτό.

Η απάντηση του Παντελή Παντελίδη, ωστόσο, δεν άργησε να έρθει, αφού μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και δήλωσε ορθά κοφτά, πως ο Νότης Σφακιανάκης μπορεί να κάνει κουμάντο στο «σπίτι» του. Εκεί είναι το δικό του «σπίτι» και είναι δική του η απόφαση για το τι τακτική θα ακολουθήσει και πως θα συμπεριφέρεται στο κόσμο που έρχεται να τον απολαύσει.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024