211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση: Για δύο Τετάρτες στο Hotel Ermou

Άννα Βίσση εμφανισεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μία καθημερινή μέρα προστίθεται για λίγο στο πρόγραμμα του κέντρου.

Για ακόμα μία χρονιά, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση φέρνει τον μεγαλύτερο πανικό στη νυχτερινή διασκέδαση από την σκηνή που έχει συνδεθεί όσο τίποτα άλλο μαζί της, το Hotel Ερμού.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η αγαπημένη ερμηνεύτρια δίνει τον καλύτερο εαυτό της και φέρνει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας και συγκεκριμένα του κέντρου της πόλης. Τώρα, το κέντρο και η ίδια προσθέτουν μία ακόμα βραδιά εμφανίσεων για λίγο.

Συγκεκριμένα, την Άννα θα απολαύσει το κοινό της σε δύο μοναδικά live, τις Τετάρτές 6 και 13 Απριλίου 2022. Με ένα πρόγραμμα, που ξεκινά περίπου στη μία το βράδυ, η απόλυτη σταρ του τραγουδιού ανεβαίνει στην πίστα και μαζί με τη μπάντα της παρουσιάζει ένα σούπερ ανεβαστικό πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της που αναμφίβολα κανείς δεν πρέπει να χάσει! Για λίγο καιρό ακόμα, οι φανς της ερμηνεύτριας θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν ένα πρόγραμμα ξεχωριστό για τρία βράδια την εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Για δύο Τετάρτες στο Hotel Ermou

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ANNA ΒΙΣΣΗ 89.8FM 2 EXTRA SHOWS 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ & ΔΡΟΜΟΣ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:00 HOTEL ΕΡΜΟΥ ΕΡΜΟΥ 152, ΓΚΑΖΙ 2103463003 My life"

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024