211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Θηβαίος: Πότε κάνει φινάλε στη Σφίγγα;

Χρήστος Θηβαίος εμφανίσεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πότε θα ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις του; 

Ο Χρήστος Θηβαίος για αυτόν τον μήνα ανεβαίνει στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» και χαρίζει στο κοινό του μία σειρά από μουσικές παραστάσεις που θα ξεχωρίσουν. Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε την πρεμιέρα του το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, ενώ στη σκηνή αυτή βρίσκεται για πέντε Σάββατα.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής και τραγουδοποιός μας παρουσιάζει μια σειρά από κομμάτια που έχουν αγαπηθεί πολύ και μας έχει συστήσει καθόλη τη διάρκεια της πορείας του. Εκεί, οι θαυμαστές του έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ζωντανά και πάλι μετά από καιρό τραγούδια όπως «Συνήθεις Υπόπτους», «Σιδερένιο νησί», «Εμπάργκο» και «Άμλετ της Σελήνης», ενώ στο πρόγραμμα θα συμπεριλαμβάνεται και ένα μικρό αφιέρωμα στον μοναδικό Θάνο Μικρούτσικο.

Μαζί του στη σκηνή θα δούμε τον Μάξιμο Δράκο (πιάνο),  τον Πέτρο Βαρθακούρη (μπάσο), τον Γιάννη Αγγελόπουλο (τύμπανα) και τον Γιώργο Κορρέ (παραγωγή ήχου).

Ο ερμηνευτής θα κάνει το φινάλε του στη σκηνή αυτή λίγο πριν το Πάσχα, το Σάββατο 16 Απριλίου 2022. Μέχρι τότε, θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε σε τρία  ακόμα μοναδικά live.

Χρήστος Θηβαίος: Πότε κάνει φινάλε στη Σφίγγα;

Χρήστος Θηβαίος

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024