211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Η τηλεφωνική φάρσα στον Βασίλη Καρρά

Δέσποινα Βανδή εμφανίσεις μπουζουκια 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το «Chart Show Your Countdown» έκανε μία εντυπωσιακή πρεμιέρα.

Το βράδυ του Σαββάτου η Δέσποινα Βανδή έκανε την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της στη μικρή οθόνη. Η τραγουδίστρια μπαίνει και πάλι σε ρόλο παρουσιάστριας με το «Chart Show Your Countdown» που επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις στο κοινό.

Ανάμεσα σε αυτές και η φάρσα που έκανε η Δέσποινα Βανδή στον  Βασίλη Καρρά, με αφορμή το κομμάτι του, «Τηλεφώνησέ μου», το οποίο βρέθηκε ψηλά στο chart.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η παρουσιάστρια τον κάλεσε στο τηλέφωνο και μόλις εκείνος απάντησε, του μιλούσε με στίχους από τα τραγούδια του. Δες το απόσπασμα από τη φάρσα αυτή στο παρακάτω βίντεο.

Παράλληλα, αναμένουμε τα επόμενα βήματα της τραγουδίστριας και όσον αφορά στις ζωντανές εμφανίσεις της. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως η ίδια θα συναντηθεί στην πίστα με την Άννα Βίσση τη νέα σεζόν και μαζί θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα που φυσικά θα κλέψει τις εντυπώσεις όπως θα ήταν και αναμενόμενο. Μέχρι στιγμής, με βάση τις πρώτες πληροφορίες που έγιναν γνωστές πριν από λίγο καιρό, η πίστα που θα τις φιλοξενήσει θα είναι το Fever.

Δέσποινα Βανδή: Η τηλεφωνική φάρσα στον Βασίλη Καρρά

https://www.youtube.com/watch?v=qh2MNs-M-FU

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024