211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Παπαδόπουλος: Η φωτογραφία από την Ιερουσαλήμ

Γιώργος Παπαδόπουλος εμφανισεις συναυλίες 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Για όλα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία.

Στα Ιεροσόλυμα βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη σύζυγό του, Γαλάτεια Βασιλειάδη, τις περασμένες μέρες. Μάλιστα το ζευγάρι, μέσα από στόρι, μοιράστηκε πολλές στιγμές από την παραμονή του σε εκείνη την πόλη.

Εκτός από τα στόρι, ο τραγουδιστής έκανε και ένα σταθερό ποστ, για έναν πολύ ιδιαίτερο και σημαντικό λόγο που δεν είναι άλλος από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Στη φωτογραφία απαθανατίζεται να ανάβει ένα κερί σε εκκλησία της περιοχής ενώ γράφει στη λεζάντα:  «Ανάβοντας ένα κερί, και ειδικά σε αυτά τα άγια μέρη που βρέθηκα, μνημονεύουμε πολλά. Αυτές τις δύσκολες μέρες για την ανθρωπότητα, ας προσευχηθούμε όλοι, όχι για τους εαυτούς μας, αλλά για τους συνανθρώπους μας, στην Οδησσό, στην Μαριούπολη, στο Κίεβο, κι ας βοηθήσουμε έμπρακτα όπως μπορούμε – χωρίς τυμπανοκρουσίες, ξέρετε πως υπάρχει τρόπος. Για εκείνα τα μέρη, για εκείνους τους ανθρώπους, όπου τίποτα γι’ αυτούς δεν είναι δεδομένο, κάτι που θα έπρεπε να συμβαίνει για όλους μας – ούτε καν η ίδια η ζωή!».

Την εβδομάδα αυτή, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στη σκηνή του Omega Stage μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά, ένα σχήμα που είδαμε για πρώτη φορά φέτος και αναμφίβολα έκλεψε τις εντυπώσεις στη νυχτερινή διασκέδαση.

Γιώργος Παπαδόπουλος: Η φωτογραφία από την Ιερουσαλήμ

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024