211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου επανέρχεται στα καλοκαιρινά μουσικά δρώμενα

Θανάσης Παπακωνσταντίνου συναυλιες Αθήνα 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ύστερα από χρόνια επιστρέφει σε συναυλίες. 

Ήταν το καλοκαίρι του 2018 όταν Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Σωκράτης Μάλαμας έκαναν από κοινού καλοκαιρινή περιοδεία εκπλήσσοντας το κοινό του. Οι λόγοι ήταν και η συνύπαρξή τους επί σκηνής αλλά και η επιλογή του πρώτου να ανέβει στη σκηνή ύστερα από πολύ καιρό. Τώρα, τέσσερα χρόνια μετά, επιστρέφει ξανά και το μόνο βέβαιο είναι ότι οι συναυλίες του θα είναι το απόλυτο sold out του φετινού καλοκαιριού.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής και τραγουδοποιός ανακοίνωσε με ένα πρώιμο δελτίου τύπου, όπως ο ίδιος ανέφερε μέσα από το Facebook, τις επερχόμενες συναυλίες του. Δες αναλυτικά την ανάρτησή του παρακάτω. Φυσικά, πλέον με ανυπομονησία το κοινό του αναμένει την αναλυτική ανακοίκωση με τις ημερομηνίες αλλά και τα σημεία των live του.

«ΠΡΩΙΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022
Τέσσερα χρόνια μετά τις κοινές εμφανίσεις με τον Σωκράτη, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται να επανέλθει στα καλοκαιρινά μουσικά δρώμενα με τη λαχτάρα οι μουσικές και τα τραγούδια να μας υψώσουν πάνω απ’ τις κακοτοπιές, το μούδιασμα να παραχωρήσει τη θέση του στην ευφροσύνη, η νύχτα να γίνει πιο εύκολη κι η μέρα πιο ευοίωνη.»

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου επανέρχεται στα καλοκαιρινά μουσικά δρώμενα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024