211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Φωταέριο: Πότε κάνουν πρεμιέρα Ρόκκος – Πάολα;

Φωταέριο κράτηση τιμες εμφανίσεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο καλλιτέχνες ετοιμάζονται να κατηφορίσουν και στην Αθήνα.

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία εμφανίσεων στην Πύλη Α και τη Θεσσαλονίκη, η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος συναντιούνται στο δημοφιλές νυχτερινό κέντρο «Φωταέριο». Έχει ήδη ανακοινωθεί η ημερομηνία της μεγάλης πρεμιέρας, την Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022. Από εκεί και πέρα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι δύο καλλιτέχνες θα προσφέρουν ένα μοναδικό πρόγραμμα στους επισκέπτες του διάσημου νυχτερινού κέντρου.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις φωνές τους και τα εκπληκτικά τους ρεπερτόρια, ενώ θα δημιουργηθεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα σε ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια της πόλης. Η ανυπομονησία του κοινού αυξάνεται καθώς πλησιάζει η μεγάλη αυτή πρεμιέρα.

Η γνωστοποίηση του μουσικού γεγονότος έχει ήδη ξεκινήσει με τη δημοσίευση ενός teaser από το κέντρο, ανακοινώνοντας την ημερομηνία του πρώτου τους show. Η πρεμιέρα τους αναμένεται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία για το κοινό, προσφέροντας μια νέα διάσταση στη διασκέδαση της πόλης.

Οι δύο καλλιτέχνες είναι έτοιμοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να προσφέρουν ένα σόου που θα μείνει αξέχαστο στους θεατές. Κάθε εβδομάδα, θα είναι κοντά μας με το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα της πόλης! Δες παρακάτω την ανάρτηση, σχετικά με τη νέα αυτή συνεργασία.

Φωταέριο: Πότε κάνουν πρεμιέρα Ρόκκος – Πάολα;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024