211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Teatro: Ποια τραγουδίστρια διασκέδασε με Αργυρό – Φουρέιρα;

Teatro τραγουδιστές εμφανίσεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μία εβδομάδα απόλυτα επιτυχημένων εμφανίσεων. 

Την ξέφρενη πορεία του στη διασκέδαση της Αθήνας συνεχίζει ακάθεκτο το Teatro Music Hall. Κάθε εβδομάδα, Ελένη Φουρέιρα και Κωνσταντίνος Αργυρός δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και παρουσιάζουν ένα από τα κορυφαία προγράμματα στη φετινή διασκέδαση.

Μαζί τους, το πρόγραμμα ολοκληρώνει με τον δικό του τρόπο ο Γιώργος Κακοσαίος που είναι ένας νεαρός καλλιτέχνης μεν, όμως έχει κερδίσει τις εντυπώσεις δε. Κάθε εβδομάδα, στο νυχτερινό κέντρο επικρατεί το αδιαχώρητο, με τους τρεις καλλιτέχνες να παρουσιάζουν ένα αξέχαστο πρόγραμμα και το κέφι να χτυπάει κόκκινο.

Την περασμένη εβδομάδα, πολλές ήταν και οι επώνυμες παρουσίες που διασκέδασαν με το πρόγραμμα. Ανάμεσα σε αυτές, το Σάββατο το βράδυ, ήταν και η Έλλη Κοκκίνου, που βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο και απόλαυσε το πρόγραμμα των συναδέλφων της. O φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και την απαθανάτισε στη νυχτερινή της αυτή έξοδο μαζί με φίλους της. Την τραγουδίστρια είδαμε πρόσφατα στο Παλλάς, σε μία μοναδική βραδιά για τον Άγιο Βαλεντίνο, μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Στέλιο Διονυσίου και τον Κώστα Καραφώτη.

Teatro: Ποια τραγουδίστρια διασκέδασε με Αργυρό – Φουρέιρα;

Teatro

Teatro

Teatro

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024