211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Teatro και Fantasia επιστρέφουν δυναμικά στη διασκέδαση

Teatro εμφανισεις κρατηση 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι αναρτήσεις των νυχτερινών κέντρων. 

Για περίπου έναν μήνα, τα νυχτερινά κέντρα παρέμειναν και πάλι κλειστά λόγω των νέων μέτρων που επιβλήθηκαν στην εστίαση. Χθες, οι νέες ανακοινώσεις έβαλαν τέλος στην άρση των μέτρων, με την επιστροφή της μουσικής και τη διακοπή του ωραρίου στα μαγαζιά, με αποτέλεσμα τα κέντρα διασκέδασης να μπορούν να ανοίξουν και πάλι τις πόρτες τους – μόνο για καθήμενους.

Πλέον, αναμένουμε να δούμε ποια από τα υπάρχοντα σχήματα θα συνεχίσουν την πορεία τους. Τα Teatro και Fantasia είναι δύο από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα υπό την ίδια ηγεσία, που αναμφίβολα δε θα μπορούσαν να μην ανοίξουν και πάλι τις πόρτες τους. Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση των νέων μέτρων, έκαναν τα παρακάτω στόρι, και ενημέρωσαν το κοινό τους για την επερχόμενη επιστροφή τους στη νυχτερινή διασκέδαση.

Στο Teatro φέτος βλέπουμε ένα από τα πιο δυνατά σχήματα: Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελένη Φουρέιρα και Γιώργος Κακοσαίος δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και απογειώνουν τη διασκέδαση. Από την άλλη, στο Fantasia βλέπουμε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, τον Νίκο Οικονομόπουλο, ενώ στο πλευρό του έχει τους σούπερ αγαπημένους Πέτρο Ιακωβίδη και Ήβη Αδάμου.

Teatro και Fantasia επιστρέφουν δυναμικά στη διασκέδαση

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024