211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Σαμπάνης: Ποιος είναι ο τίτλος του νέου του τραγουδιού;

Γιώργος Σαμπάνης μπουζουκια αθηνα βοτανικος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Και πότε κυκλοφορεί;

Ο Γιώργος Σαμπάνης ετοιμάζεται να μας συστήσει ένα ακόμα τραγούδι που αναμφίβολα θα αγαπηθεί. Άλλωστε είναι ένας καλλιτέχνης που μας έχει μάθει σε επιτυχίες. Αυτή τη φορά, το νέο του τραγούδι θα έχει τον τίτλο «Άσε Με Να Σε Προσέχω» και θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2022.

Τη νέα αυτή κυκλοφορία που αναμένεται να δούμε, έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από μία ανάρτησή του στο Instagram όπου μοιράστηκε τις βασικές πληροφορίες αλλά και το εξώφυλλο του νέου αυτού single αλλά και teaser που μας έδωσε μία γεύση.  Το νέο κομμάτι είναι σε στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου και φυσικά μουσική του ίδιου.

Παράλληλα, τις επιτυχίες του καλλιτέχνης ακούμε ζωντανά από τον χώρο του Έναστρον, στον οποίο ξεκίνησε εμφανίσεις φέτος τον χειμώνα. Μαζί του, η Josephine και ο Snik ολοκληρώνουν το πρόγραμμα δίνοντας την πιο νεανική νότα. Σύντομα, αναμένεται το σχήμα να ξεκινήσει ξανά, αφού θα γίνει άρση των προσωρινών μέτρων στη διασκέδαση που είχαν επιβληθεί. Απόλυτα ανανεωμένος και με νέα επιτυχία, ο διάσημος τραγουδιστής θα επιστρέψει δυναμικά στην αγαπημένη του πίστα!

Γιώργος Σαμπάνης: Ποιος είναι ο τίτλος του νέου του τραγουδιού;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024