211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Να τραγουδώ πως σ΄αγαπώ: Teaser από το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου 

Να τραγουδώ πως σ΄αγαπώ στιχοι Πανος Κιαμος
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μία επιτυχία έρχεται σύντομα!

Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία, καλωσορίζοντας τη νέα χρονιά με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που υπόσχεται να κλέψει τις καρδιές του κοινού. Το κομμάτι με τίτλο “Να τραγουδώ πως σ’αγαπώ” αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από την Cobalt Music.

Η νέα μουσική δημιουργία του Κιάμου φέρει την υπογραφή του συνθέτη Μιχάλη Χατζηγιάννη και του στιχουργού Ηλία Φιλίππου. Μέσα από ένα teaser που δημοσίευσε, μας προσφέρει μια γεύση από αυτό το μουσικό αριστούργημα, αφήνοντας μας με ανυπομονησία για την πλήρη έκδοσή του.

Παρά την αναστολή των εμφανίσεών του λόγω των περιοριστικών μέτρων στον τομέα της διασκέδασης, ο Κιάμος παραμένει δραστήριος. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τον απολαύσει στο Posidonio και να ζήσει τη μοναδική του ενέργεια σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

Οι θαυμαστές του περιμένουν με ανυπομονησία την επίσημη κυκλοφορία του νέου τραγουδιού, ενώ ανυπομονούν και για την επιστροφή του στις σκηνές μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων. Η μουσική του Κιάμου συνεχίζει να αγγίζει τις καρδιές μας και να μας συνοδεύει σε κάθε στιγμή της ζωής μας, κάνοντάς τον ένα από τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού στο σήμερα.

Να τραγουδώ πως σ΄αγαπώ: Teaser από το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024