211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Έλληνες τραγουδιστές: Ποιος είχε τις υψηλότερες πωλήσεις σε άλμπουμ;

τραγουδιστές εμφανισεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τη χρονιά που μόλις έφυγε.

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος, είδαμε να δημοσιεύεται η λίστα με τα ελληνικά άλμπουμ που έκαναν τις μεγαλύτερες πωλήσεις τη χρονιά που έφυγε. Η MINOS EMI έκανε μία ανάρτηση στο Instagram για τη λίστα αυτή, καθώς τις τρεις πρώτες θέσεις της καταλαμβάνουν καλλιτέχνες της δισκογραφικής της «οικογένειας».

Πρώτος στη λίστα αναδείχθηκε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος επέστρεψε με νέο δίσκο ύστερα από 11 ολόκληρα χρόνια, οπότε δε θα γινόταν να μην προκαλέσει μεγάλη αίσθηση. Το άλμπουμ «Στα καλύτερά μου» που έγινε σε συνεργασία με τον Φοίβο κέρδισε τη μεγάλη αγάπη του κοινού και έγινε το νούμερο 1.

Στη συνέχεια, τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Έλενα Παπαρίζου, με το άλμπουμ «Αποχρώσεις» που κυκλοφόρησε ακριβώς πριν από έναν χρόνο, τον Ιανουάριο 2021. Τέλος, την τρίτη θέση κατέλαβε το πολυσυλλεκτικό άλμπουμ στον Μάνο Ξυδούς με τίτλο «Ο πρίγκιπας της δυτικής όχθης». Δες παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η δισκογραφική εταιρεία για τις επιτυχίες της αυτές το 2021. Και το μόνο βέβαιο είναι ότι μία εξίσου δυναμική χρονιά ερχεται για το δυναμικό της.

Έλληνες τραγουδιστές: Ποιος είχε τις υψηλότερες πωλήσεις σε άλμπουμ;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024