211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Χρήστος Θηβαίος: Πότε θα κάνει διαδικτυακή live streaming συναυλία;

Χρήστος Θηβαίος εμφανισεις συναυλιες 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σύντομα ο καλλιτέχνης θα μας χαρίσει μια ξεχωριστή βραδιά.

Ο Χρήστος Θηβαίος ετοιμάζεται να μας χαρίσει μία διαδραστική συναυλία από την ασφάλεια του σπιτιού μας και μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη ψυχαγωγία και αγαπημένα τραγούδια.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί ανήμερα των Φώτων, Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ. «Ημερολόγιο», «Ας Χαθείς», «Αγάπη», «Παλιός Στρατιώτης», «Μικρή Πατρίδα», «Βροχή Μου», είναι μερικά από τα τραγούδια που θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και πάλι ζωντανά. Μαζί του ο Μάξιμος Δράκος στο πιάνο και ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα τύμπανα. Δες την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ο καλλιτέχνης στο Instagram.

««Έπειτα απ’ το μεγάλο μπουμ»
Live Streaming
Πέμπτη 6 Ιανουαρίου στις 21.00

Η πρόσφατη εξαγγελία των νέων υγειονομικών μέτρων που αφορούν στην ψυχαγωγία και η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού που έρχεται να μας στερήσει την ανάγκη μας για μουσική και επικοινωνία, οδήγησε τον Χρήστο Θηβαίο στην απόφαση για μια διαδικτυακή live streaming συναυλία, ανήμερα των Φώτων, Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ.

Επιλέγει από τη μεγάλη του δισκογραφία όλα τα δικά του τραγούδια που αγαπάμε εμείς και τα «παντρεύει» με τραγούδια που λατρεύει ο ίδιος. Δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο του φίλο και συνθέτη, Θάνο Μικρούτσικο.», έγραψε στο Instagram ο καλλιτέχνης.

Χρήστος Θηβαίος: Πότε θα κάνει διαδικτυακή live streaming συναυλία;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024