211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Romeo Club: Το μήνυμα του Θοδωρή Φέρρη για το τέλος των εμφανίσεων

Romeo Club τιμες μπουζουκια 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

«Κλείσαμε κάπως άδοξα, δεν προλάβαμε να χαιρετηθούμε…». 

Romeo Club και Θοδωρής Φέρρης γνώρισαν μια ακόμα ξέφρενα επιτυχημένη σεζόν, από το φθινόπωρο, όταν το σχήμα έκανε πρεμιέρα, μέχρι και τώρα, που έριξε αυλαία απότομα και πριν από το προκαθορισμένο, λόγω των έκτακτων μέτρων. Στο πλευρό του αγαπημένου καλλιτέχνη, βλέπαμε την Κατερίνα Λιόλιου, την Ανδρομάχη, τον Γιάννη Γρόση και την Ματίνα Ζάρα να ολοκληρώνουν το σχήμα μοναδικά.

Ύστερα από το ξαφνικό αυτό τέλος του σχήματος, ο τραγουδιστής έκανε μία ανάρτηση ευχαριστώντας το κοινό του για τους περασμένους μήνες επιτυχίας. Πλέον, αναμένουμε τη δυναμική επιστροφή του, όταν τα πράγματα θα είναι και πάλι ασφαλή.

«Κλείσαμε κάπως άδοξα, δεν προλάβαμε καν να χαιρετηθούμε! αυτό όμως δε μπορεί να βγάλει απ το μυαλό μου, τις στιγμές που ζήσαμε από το Σεπτέμβριο. Ευχαριστώ θερμά συνεργάτες, συναδέλφους και όλο το προσωπικό του @romeo_club_ , για τους αξέχαστους 4 μήνες. Πάνω απ’ όλα, ευχαριστώ όλους εσάς, που ήσασταν εκεί και δημιουργήσαμε τόσο ωραίες βραδιές, πολύτιμες για εμένα!Νιώθω ευγνώμων για ακόμη μια φορά! Υπόσχομαι -πρώτα ο Θεός- να επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί! Υγεία και υπομονή σε όλους 🙏🏻💪🏻 Καλή χρονιά φίλοι μου, να προσέχετε!», έγραψε το τραγουδιστής.

Romeo Club: Το μήνυμα του Θοδωρή Φέρρη για το τέλος των εμφανίσεων

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024