211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Αλκαίος: Επιστρέφει για μία μοναδική, τηλεοπτική συναυλία

Γιώργος Αλκαίος εμφανισεις συναυλιες 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ύστερα από 11 χρόνια απουσίας από τα δρώμενα. 

Το Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:00, το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται τον Γιώργο Αλκαίο, ο οποίος επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα έπειτα από 11 χρόνια απουσίας με μία ξεχωριστή βραδιά. Την εκπομπή παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου.

Τραγούδια που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν, και αγαπιούνται δυναμικά μέχρι σήμερα, όπως τα «Με δυο μαρμάρινα φιλιά», «Τι Τι;», «Συρματόπλεγμα», «Σ’ αγαπάω», «Opa», «Μάτια θλιμμένα» έρχονται να μας χαρίσουν μία μοναδική βραδιά από το σπίτι. Μαζί τους στη σκηνή θα δούμε τη Λένα Παπαδοπούλου και τον Άκη Δείξιμο.

Φέτος, πιθανόν να δούμε τον αγαπημένο καλλιτέχνη σε μία γενικότερη επιστροφή στα καλλιτεχνική δρώμενα και φυσικά, το κοινό του ανυπομονεί πολύ γι αυτό! Μάλιστα, πρόσφατα σε συνέντευξή του είχε δηλώσει για τη φετινή επιστροφή που ετοιμάζει: «Δεν θα έλεγα πού είμαι. Ένα πράγμα μπορώ να σου πω. Είναι περίεργες οι εποχές, είναι περίεργα και τα χρόνια που ζούμε. Μέσα σε τρία λεπτά, σε πέντε λεπτά, σε μισή ώρα δεν μπορείς να πεις όσα έγιναν 10 χρόνια που λείπω εγώ αυτή τη στιγμή, γιατί λείπω και 10 χρόνια. Μετά το καλοκαίρι, έχω ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζω πράγματα και από τον χειμώνα και μετά θα τα πούμε πολύ καλά».

Γιώργος Αλκαίος: Επιστρέφει για μία μοναδική, τηλεοπτική συναυλία

ΣΠΙΤΙ_ΜΕ_ΤΟ_MEGA__ΜΕ_ΤΟΝ_ΓΙΩΡΓΟ_ΑΛΚΑΙΟ_

ΣΠΙΤΙ_ΜΕ_ΤΟ_MEGA__ΜΕ_ΤΟΝ_ΓΙΩΡΓΟ_ΑΛΚΑΙΟ

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024