211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάνος Καλίδης: Σε εμφανίσεις στο Galea κάθε Τετάρτη

Πάνος Καλίδης Galea εμφανισεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Σήμερα, 24 Νοεμβρίου 2021, κάνει την πρεμιέρα του. 

Το ιστορικό Galea Theater Club, επέστρεψε στη διασκέδαση της Αθήνας από τις αρχές του Σεπτεμβρίου και ήδη έχει αποκτήσει και πάλι το δικό του φανατικό κοινό και διαγράφει μια πορεία μεγάλης επιτυχίας. Μοναδικά events βλέπουμε στον χώρο του κλαμπ ενώ τώρα ακόμα ένα live έρχεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Ο λόγος για τις ζωντανές εμφανίσεις που ο Πάνος Καλίδης θα μας παρουσιάζει κάθε Τετάρτη βράδυ.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα κάνει την πρεμιέρα του σήμερα το βράδυ και έκτοτε θα είναι κοντά μας κάθε Τετάρτη βράδυ, με ένα πρόγραμμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Έχοντας στις μουσικές του αποσκευές παλιές και νέες επιτυχίες το, έρχεται να γίνει το απόλυτο επίκεντρο στη διασκέδαση στα μέσα της εβδομάδας από τη λεωφόρο Ποσειδώνος και το Ελληνικό.

O τραγουδιστής είχε πραγματοποιήσει στον ίδιο χώρο, στις 27 Οκτωβρίου, μία μοναδική εμφάνιση που κατάφερε να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Η επιτυχία αυτή δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητοι στους ιθύνοντες που αμέσως τον έκλεισαν για μόνιμες εμφανίσεις.

Πάνος Καλίδης: Σε εμφανίσεις στο Galea κάθε Τετάρτη

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024