211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ακτή Πειραιώς: Πότε κάνουν πρεμιέρα Γλυκερία – Κανά – Βελεσιώτου;

Ακτή Πειραιώς εμφανισεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ακόμα μία σειρά εμφανίσεων που θα πρωταγωνιστήσει. 

H Ακτή Πειραιώς επιστρέφει πολύ δυναμικά στη φετινή διασκέδαση της πόλης, με συνεργασίες που κλέβουν τις εντυπώσεις. Ύστερα από τη sold out πρεμιέρα του Σωκράτη Μάλαμα, και τις εμφανίσεις του τα Σάββατα στον συγκεκριμένο χώρο, σειρά έχει ένα ακόμα σχήμα που θα πρωταγωνιστήσει.

Αυτή τη φορά, η πρεμιέρα που θα γίνει την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021, πρωταγωνίστριες θα έχει τη Γλυκερία με τη Μελίνα Κανά και τη Φωτεινή Βελεσιώτου. Οι τρεις μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού θα ενώνουν τις δυνάμεις τους κάθε Παρασκευή (για περιορισμένες εμφανίσεις) και θα μας παρουσιάζουν την μουσική τους παράσταση «Στη ακτή στήσαμε γιορτή», που θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

«Η @glykeria_official η @kanamelina και η @foteinivelesiotou ενώνουν τις φωνές τους και τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από την καθεμία ξεχωριστά και στήνουν μια μεγάλη γιορτή στην Ακτή Πειραιώς !
Από την Παρασκευή 3/12 και κάθε Παρασκευή, η σκηνή της Ακτής Πειραιώς θα πλημμυρίσει από μελωδίες, λόγια και φως και από το ιδιαίτερο ηχόχρωμα των τριών σπουδαίων ερμηνευτριών, που θα ξεκλειδώσουν τα πιο βαθιά μας συναισθήματα και θα μας οδηγήσουν σε μια γιορτή που θα τη ζήσουμε ξανά όλοι μαζί.», έγραψε το κέντρο στην ανάρτησή του για τις επερχόμενες αυτές αμφανίσεις τους.

Ακτή Πειραιώς: Πότε κάνουν πρεμιέρα Γλυκερία – Κανά – Βελεσιώτου;

Ακτή Πειραιώς

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024