211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο

Δέσποινα Βανδή εμφανισεις μπουζουκια 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Εκείνη και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν σε εγκαίνια δραματικής σχολής.

Εδώ και λίγο καιρό είναι ήδη γνωστό πως η Δέσποινα Βανδή έχει αλλάξει σελίδα στην προσωπική της ζωή και βρίσκεται σε νέα σχέση με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη, ύστερα από τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Ύστερα από μερικές παπαρατσικές φωτογραφίες, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από εμφανίσεις τους, το διάσημο ζευγάρι έκανε επιτέλους και την πρώτη του επίσημη, δημόσια εμφάνιση. Το παρών έδωσαν, το βράδυ της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου 2021, στα εγκαίνια της δραματικής σχολής  «Τεχνών Εκατό» του Λάκη Λαζόπουλου, και φυσικά οι κάμερες τους απαθανάτισαν σε αυτή την πρώτη τους κοινή έξοδο.

Μάλιστα, μετά την επίσκεψή τους στο κτίριο «Μέγαρο Έβδομης Στέγης», όπου και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, οι δυο τους συνέχισαν τη βραδιά τους με την παρέα τους σε εστιατόριο του Πειραιά, όπως μαρτύρησαν στόρι που ανέβηκαν στο Instagram.

Η χρονιά αυτή είναι μια από τις πιο ξεχωριστές για την διάσημη τραγουδίστρια. Αίσθηση δεν έχει προκαλέσει μόνο η νέα της σχέση, αλλά και η νέα της φιλία με την πάλαι ποτέ «αντίπαλό» της, Άννα Βίσση. Μάλιστα, μόλις πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο Barbarella να απολαύσει το πρόγραμμα της σταρ και μαζί τραγούδησαν και στην πίστα. Παράλληλα, συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της, τις Κυριακές, στο Notes Live της Κύπρου, ενώ αναμένουμε και τα επόμενα βήματά της και στην Αθήνα.

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο

Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή

mpismpikis_despoina_

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024