211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Στα Καλύτερά Μου: Το νέο videoclip του Σάκη Ρουβά κυκλοφόρησε

Στα Καλύτερά Μου στιχοι Σακης Ρουβας
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες τη νέα του δουλειά. 

Το single με τίτλο «Στα Καλύτερά Μου» μάς σύστησε πριν από λίγο καιρό (στα μέσα Σεπτεμβρίου) ο Σακης Ρουβάς και ήδη έχει αναδειχθεί σε μία από τις μεγάλες επιτυχίες αυτού του διαστήματος.

Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά single του ομότιτλου άλμπουμ «Στα Καλύτερά Μου» από τη Minos EMI, a Universal Music Company, που φέρει την υπογραφή του Φοίβου, και έχει σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις των charts.

Τώρα, δύο μήνες μετά από την κυκλοφορία του, ο καλλιτέχνης μάς παρουσιάζει και το βίντεο κλιπ του που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος και θυμίζει κινηματογραφική ταινία. Μάλιστα, σε αυτό πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο καλλιτέχνης.

Παράλληλα, συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τον Σάκη Ρουβά ως coach στο «The Voice of Greece», ενώ πρόσφατα έκανε πρεμιέρα και η νέα του τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο «Idols», μία σειρά ντοκιμαντέρ αφιερωμένη στα είδωλα μιας άλλης εποχής. Θα τον δούμε άραγε φέτος και σε κάποια σειρά εμφανίσεων; Προς το παρόν, δεν έχει γίνει κάτι γνωστό, όμως, αναμένουμε κάποια ανακοίνωση από το ίδιο για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Στα Καλύτερά Μου: Το νέο videoclip του Σάκη Ρουβά κυκλοφόρησε

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024