211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Romeo Club: Παράταση εμφανίσεων για τον Θοδωρή Φέρρη

Romeo Club εμφανισεις μπουζουκια 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του μέχρι τέλη Ιανουαρίου.

Ο Θοδωρής Φέρρης και το «Romeo Club» συνεχίζουν να ανεβάζουν τον πήχη της διασκέδασης στην Αθήνα, εντυπωσιάζοντας το κοινό με μία ακόμα δυναμική σεζόν παρουσίας. Από τις πρώτες στιγμές του φθινοπώρου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης πραγματοποίησε την εντυπωσιακή πρεμιέρα του στην πρωτεύουσα, αφήνοντας αξέχαστες εντυπώσεις.

Στο πλευρό του, η αισθησιακή Κατερίνα Λιόλιου δίνει τον καλύτερο εαυτό της, επιβεβαιώνοντας το ταλέντο και την εκρηκτική παρουσία που τη χαρακτηρίζει, συμπληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία το σχήμα.

Ωστόσο, η σκηνή του Romeo Club δεν ανήκει μόνο σε αυτούς τους δύο ταλαντούχους καλλιτέχνες. Στο προσκήνιο εμφανίζονται επίσης η εκρηκτική Ανδρομάχη, ο γοητευτικός Γιάννης Γρόσης και η ταλαντούχα Ματίνα Ζάρα, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα γεμάτο ενέργεια και πάθος.

Η αδιαμφισβήτητη επιτυχία του σχήματος οδήγησε σε μία ευχάριστη έκπληξη για τους λάτρεις της διασκέδασης. Η παράταση των εμφανίσεων σημαίνει ότι ο Θοδωρής Φέρρης και η παρέα του θα βρίσκονται στη σκηνή του αγαπημένου στεκιού κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2022. Έτσι, οι επικές εμφανίσεις τους θα κάνουν τις εβδομάδες μας αξέχαστες, γεμάτες κέφι και ατελείωτες επιτυχίες.

Με συνδυασμό μοναδικών φωνητικών, εντυπωσιακών χορευτικών και ατμοσφαιρικής μουσικής, ο Θοδωρής Φέρρης και η παρέα του υπόσχονται να μας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο ένταση και διασκέδαση.

Romeo Club: Παράταση εμφανίσεων για τον Θοδωρή Φέρρη

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romeo Club (@romeo_club_)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romeo Club (@romeo_club_)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024