211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ – ΕΛΙΖΕ

tsalikis kalokairi
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

O Γιώργος Τσαλίκης στην πίστα του «ΕΛΙΖΕ» το βράδυ της Πρωταπριλιάς

Οι Τετάρτες στο «ΕΛΙΖΕ» συνεχίζουν την επιτυχία, και όχι άδικα. Το νυχτερινό κέντρο, που άνοιξε φέτος και έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού, κάνει επιλογές καλλιτεχνών που μπορούν να χαρίσουν στον κόσμο του ξέφρενη διασκέδαση. Κάθε εβδομάδα, στην σκηνή του φιλοξενεί και έναν διαφορετικό καλλιτέχνη, και μέχρι τώρα, οι βραδιές που μας έχει χαρίσει είναι ανεπανάληπτες, και οι καλλιτέχνες που έχουν κάνει το πρόγραμμά τους εκεί, πολλοί και αγαπημένοι, με τελευταίο τον Πάνο Καλίδη, την περασμένη Τετάρτη.

Και τώρα, ήρθε η στιγμή, να ανέβει στην σκηνή αυτή, το καλλιτεχνικό… άλλο μισό του τελευταίου, αφού οι δυο τους φέτος αποτέλεσαν το πιο hot δίδυμο διασκέδασης στην νυχτερινή Αθήνα, από την πίστα του «Central Live». Φυσικά, μιλάμε για τον Γιώργο Τσαλίκη, που ετοιμάζεται να μας χαρίσει μια ανεπανάληπτη Τετάρτη και να μας κάνει να υποδεχθούμε τον ερχομό του νέου μήνα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Την ίδια στιγμή, η επιτυχία συνεχίζεται για το κέντρο και τις υπόλοιπες μέρες, αφού από Πέμπτη μέχρι Σάββατο, τη διασκέδαση αναλαμβάνει να μας χαρίσει ο Γιάννης Τάσσιος, που έχει διαγράψει μια εκπληκτική πορεία μέχρι στιγμής, στην πίστα του κέντρου. Αλλά και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, ο Βασίλης Δήμας, είναι εκεί και μας χαρίζει τις επιτυχίες του, που μέσα στη μικρή μουσική του πορεία μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να είναι πολλές.

 

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024