211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Στέλιος Ρόκκος – Camorra Live

stelios rokkos
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στέλιος Ρόκκος: Ζωντανή εμφάνιση στο «Camorra» την Κυριακή

Οι Κυριακές με τις live εμφανίσεις guest καλλιτεχνών συνεχίζονται με απόλυτη επιτυχία για το «Camorra live», κάνοντας το Κολωνάκι έναν από τους καλύτερους προορισμούς διασκέδασης στην νυχτερινή Αθήνα. Και μπορεί την περασμένη Κυριακή να δημιουργήθηκε κυριολεκτικά πανικός, αφού στο μαγαζί επικράτησε το αδιαχώρητο με την ζωντανή εμφάνιση του μοναδικού Γιώργου Σαμπάνη, που την περίοδο αυτή λείπει από το κοινό της Αθήνας, αφού κάνει τις εμφανίσεις του στην συμπρωτεύουσα, όμως η Κυριακή αυτή, 29 Μαρτίου, αναμένεται εξίσου εντυπωσιακή.

Το μαγαζί ετοιμάζεται να φιλοξενήσει στη σκηνή του, για μια και μόνο βραδιά, έναν αγαπημένο καλλιτέχνη με πλούσιο ρεπερτόριο πολλών χρόνων, και φυσικά δεν είναι άλλος από τον Στέλιο Ρόκκο. Σε συνεργασία πάντα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102.2, το αγαπημένο στέκι του Κολωνακίου, ετοιμάζεται να μας χαρίσει μια ανεπανάληπτη και εκρηκτική βραδιά, με τις αγαπημένες μουσικές του διάσημου καλλιτέχνη.

Ο Στέλιος Ρόκκος, που αυτή την εβδομάδα τελειώνει τις εμφανίσεις του στο «Έναστρον», με το Βασίλη Καρρά, την Αμαρυλλίς και τον Τάκη Ζαχαράτο, θα είναι κοντά στο κοινό του για μια ακόμα βραδιά, ενώ έπειτα, θα περάσει λίγες μέρες ξεκούρασης, μέχρι την επόμενη μεγάλη πρεμιέρα του στο τέλος Απριλίου, με την Δέσποινα Βανδή, στο «ΘΕΑ». Ένα σχήμα, που αναμφισβήτητα, θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024