211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Βανδή- Ρόκκος: Πότε και με ποιους κάνουν πρεμιέρα στην πίστα του ΘΕΑ;

THEA 2015 ΣΧΗΜΑ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Βανδή – Ρόκκος Θέα 2015

Η είδηση της συνεργασίας τους χαροποίησε ιδιαίτερα το κοινό της πρωτεύουσας, αφενός γιατί θα συνεχίσουμε να τους απολαμβάνουμε ζωντανά για αρκετό καιρό ακόμα στην Αθήνα, αφετέρου, γιατί ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους δύο μεγάλα αστέρια του ελληνικού πενταγράμμου, κάνοντας σίγουρο πως θα περάσουμε αξέχαστες βραδιές. Δέσποινα Βανδή και Στέλιος Ρόκκος θα μας χαρίσουν μερικές μοναδικές βραδιές ζωντανών εμφανίσεων, γεμάτες από κέφι και διασκέδαση.

Πότε όμως κάνει την πρεμιέρα του το πολυαναμενόμενο σχήμα; Η ημερομηνία επιτέλους γνωστοποιήθηκε και το μεγάλο ραντεβού θα δοθεί στην πίστα του «ΘΕΑ», την Παρασκευή, 24 Απριλίου. Εκεί οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, έχοντας μαζί τους , τους Vegas, τη Θωμαή Απέργη αλλά και τον Στέλιο Λεγάκη να ολοκληρώνουν το σχήμα, θα μας χαρίσουν συγκλονιστικές βραδιές κεφιού.

Προς το παρόν, και οι δύο πέρασαν έναν εξαιρετικό χειμώνα εμφανίσεων στην Αθήνα, αυτή με τον Νίκο Οικονομόπουλο στην πίστα του «Fever» και εκείνος, με τον Βασίλη Καρρά, την Αμαρυλλίς και τον Τάκη Ζαχαράτο στο «Έναστρον». Η Δέσποινα, την περίοδο αυτή, και για λίγες ακόμα μέρες, έχει μεταφερθεί στην συμπρωτεύουσα, για λίγες εμφανίσεις, μαζί με τον… χειμερινό παρτενέρ της, Νίκο Οικονομόπουλο. Περιμένουμε την μεγάλη επιστροφή της.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024