211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νταλάρας- Βιτάλη- Γλυκερία: Λίγο πριν το τέλος, κορυφώνεται η επιτυχία

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νταλάρας- Βιτάλη- Γλυκερία φινάλε για την Ιερά Οδό

Τελευταία εβδομάδα εμφανίσεων απέμεινε για το επιτυχημένο σχήμα της «Ιεράς Οδού», αφού στις 28 Μαρτίου ρίχνει αυλαία μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές συνυπάρξεις του φετινού χειμώνα. Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία, μας χάρισαν έναν χειμώνα ανεπανάληπτο, με διαχρονικές και αγαπημένες επιτυχίες και διασκέδαση που δεν σταματούσε ποτέ. Όλα αυτά συνέβαλλαν στην τεράστια προσέλευση του κόσμου, που στην κυριολεξία κατέκλυζε κάθε φορά του κέντρο.

Και τώρα, που οι εμφανίσεις είναι πια περιορισμένες, το κοινό προσπαθεί να απολαύσει για λίγο ακόμα αυτή τη συνάντηση οn stage, κάνοντας τη συγκέντρωσή του στο κέντρο να υπερβαίνει κάθε προηγούμενο. Την περασμένη εβδομάδα, πραγματοποιήθηκαν δύο μοναδικές παραστάσεις, με ατελείωτο κέφι και αξέχαστες επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη.

Το πρόγραμμα των τριών κορυφαίων καλλιτεχνών, παρακολούθησαν και πολλές επώνυμες παρουσίες, που έφτασαν στο κέντρο, προκειμένου να απολαύσουν μερικές από τις τελευταίες αυτές στιγμές. Καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη λήξη της σειράς αυτής εμφανίσεων, στα πρώτα τραπέζια, το παρών έδωσαν, ο Γιώργος Κιμούλης με τον Γιώργο Παυριανό και την Μαρίνα Λαχανά, η Γωγώ Μπρέμπου με τον Χρήστο Χωμενίδη, αλλά και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης. Η στιγμή του μεγάλου φινάλε αναμένεται την εβδομάδα αυτή εντυπωσιακό!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024