211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Παράταση εμφανίσεων για Νίκο Ζωΐδάκη στο «Άμμος»

ammos 2015
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νίκος Ζωΐδάκης Άμμος 2015

Εδώ και δύο μήνες οι Κυριακές στο «Άμμος» είναι διαφορετικές. Γεμάτος κέφι και καλή διάθεση, ο Νίκος Ζωΐδάκης χαρίζει στο κοινό του ένα μοναδικό πρόγραμμα, που συνδυάζει την κρητική παράδοση, τη διασκέδαση, το χορό και το γλέντι . Πλήθος κόσμου συρρέει να τον απολαύσει σε μοναδικές βραδιές, που ξεκινούν από το απόγευμα και φτάνουν μέχρι αργά το βράδυ.

Και φυσικά μια τέτοια επιτυχημένη πορεία δεν θα μπορούσε να ανακοπεί έτσι ξαφνικά. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, έκανε το κέντρο να δώσει παράταση στις εμφανίσεις του αγαπημένου καλλιτέχνη και να μας δώσει για λίγο ακόμα την ευκαιρία, να περνάμε τις Κυριακές μας με αυτό τον ξεχωριστό τρόπο διασκέδασης. Η κρητική μουσική, το ποτό και το φαγητό συνθέτουν ένα πλαίσιο ιδανικό για να περάσει κανείς μοναδικά τη μέρα αυτή, και να τα έχει όλα με μια έξοδο.

Κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών του φυσικά, δεν είναι λίγες οι επώνυμες παρουσίες που έχουν δώσει το παρών στο ξεχωριστό αυτό πρόγραμμά του. Ο Πάνος Καλίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης, που την περίοδο αυτή ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του στο «Frangelico», ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Λευτέρης Πανταζής, η Ιωάννα Κουταλίδου, αλλά και ο Πασχάλης Αρβανιτίδης είναι μόνο λίγοι από τους φίλους και συνεργάτες του που τον έχουν τιμήσει με την παρουσία τους. Και όπως όλα δείχνουν, έπεται και συνέχεια!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024