211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ποια μπουζούκια είναι ανοιχτά τις καθημερινές;

Γιωργος Μαζωνακης εμφανισεις μπουζουκια κρατηση 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οχτώ σχήματα που μπορείς να απολαύσεις καθημερινή στην Αθήνα.

Πολλά είναι τα σχήματα στην Αθήνα και φέτος, με πολλά μάλιστα να αποτελούν μεγάλες και ευχάριστες εκπλήξεις για το κοινό. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά μπορούμε να απολαύσουμε τα Παρασκευοσάββατα. Ποια μπουζούκια είναι ανοιχτά τις καθημερινές; Σε ποια μπορείς να διασκεδάσεις και μία τέτοια μέρα (ή μάλλον, νύχτα); Δες παρακάτω 8 σχήματα που είναι κοντά στο κοινό και αυτές τις μέρες!

Ποια μπουζούκια είναι ανοιχτά τις καθημερινές;

Nalu

Ο Γιάννης Γρόσης πριν από λίγο καιρό ξεκίνησε τις ζωντανές του εμφανίσεις στον χώρο του Nalu, ενός από τα πιο αγαπημένα στέκια τα νότια προάστια, κάθε Δευτέρα βράδυ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nālu (@nalu_cafe)


Κέντρο Αθηνών 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, σε μία από τις σπάνιες φορές, μάς δίνει την ευκαιρία να τον απολαύσουμε και καθημερινή. Έτσι εκτός από τα Σάββατα, τον Καλλιτέχνη βλέπουμε στο κέντρο Αθηνών και τις Πέμπτες.

Crystal Live Stage 

Kάθε Σάββατο και Δευτέρα βράδυ, ο Στάθης Αγγελόπουλος μαζί με το Χρίστο Αντωνιάδη και τη Χριστίνα Αναγνωστοπούλου σε ένα μοναδικό live.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crystal (@crystal_livestage)

Dames

Κάθε Τετάρτη βράδυ, ο Θάνος Πετρέλης δίνει ρυθμό στο Παγκράτι και χαρίζει μία σειρά εμφανίσεων που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Bodega Music Hall

O Σάκης Αρσενίου και ο Γιώργος Δασκουλίδης πραγματοποιούν μια μοναδική σειρά εμφανίσεων εκεί από την αρχή της σεζόν. Εκτός από τις Παρασκευές και τα Σάββατα, οι δύο καλλιτέχνες είναι κοντά στο κοινό τους και τις Τρίτες.

Elite Club Γλυφάδα 

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο αλλά και Δευτέρα, ο Χάρης Ακριτίδης και η Άντζυ Καρέζη ενώνουν τις δυνάμεις τους και απογειώνουν το κέφι στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Μαζί τους, κάθε εβδομάδα και ένας ξεχωριστός guest καλεσμένος.

mpoyzoykia-2021

Rock n roll

Κάθε Τρίτη βράδυ, ο Ηλίας Μπόγδανος και οι Inco πραγματοποιούν μία σειρά από μοναδικά live που απογειώνουν το κέφι στο Κολωνάκι.

 

Stairs Athens 

Δευτέρες είναι αφιερωμένες πλέον στο Stairs Athens! Ο Δήμος Αναστασιάδης με τη Μαντώ και μία πλειάδα από νέους καλλιτέχνες, μάς χαρίζουν μοναδικές βραδιές από το νέο στέκι στη Λυσίου. Το πρόγραμμα είναι κοντά και κάθε Σάββατο, Κυριακή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stairs Athens (@stairsathens)

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024