211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ – ΒΡΕΤΤΟΣ – MESSIAH

messiah 2015
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ναταλία Γερμανού: Σε τρελά κέφια διασκέδασε με Ηλία Βρεττό στο Messiah

Η μέχρι τώρα πορεία των εμφανίσεων του Ηλία Βρεττού στο «Messiah on stage» είναι απλά ξέφρενη, αφού το νυχτερινό μαγαζί κατακλύζεται κάθε φορά από το τεράστιο κοινό του τραγουδιστή, καθιστώντας το ένα από τα πιο in στέκια της νυχτερινής Αθήνας. Και φυσικά, από ένα τέτοιο μεγάλο σημείο συνάντησης, όσων ξέρουν να διασκεδάζουν, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι επώνυμες παρουσίες, που είναι φυσικά κάθε φορά πολλές.

Την εβδομάδα αυτή, με το πρόγραμμα του δημοφιλούς τραγουδιστή επέλεξε να διασκεδάσει και η Ναταλία Γερμανού, που μάλιστα κάποτε φημολογούνταν πως υπήρξε ζευγάρι μαζί του. Πάντως είτε ισχύει είτε όχι, το γεγονός είναι πως πλέον οι δυο τους είναι δύο πολύ καλοί φίλοι, και ο τραγουδιστής την εμπιστεύεται σε κάθε του βήμα. Έτσι και αυτή, έδωσε το παρών στις εμφανίσεις του καλού της φίλου. Την ίδια βραδιά όμως, στο νυχτερινό στέκι διασκέδασαν και άλλες επώνυμες παρουσίες, κάνοντας τη νύχτα ξεχωριστή.

Ανάμεσά τους, η Σόφη Πασχάλη, η χορογράφος Κλώντια Άννα Στόγια που μαζί της είχε συνεργαστεί στο Dancing With The Stars και ο ηθοποιός Μίνωας Θεοχάρης, που μάλιστα δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει για χάρη των θαμώνων. Ακόμα μία εβδομάδα επιτυχίας τελείωσε για τον αγαπημένο τραγουδιστή.Η Ναταλία Γερμανού απο τα μέσα Απριλίου αναμένεται να εμφανιστεί στην πίστα του Central Live 22 μαζί με την Καίτη Γαρμπή και τον Γιώργο Παπαδόπουλο με τις εμφανίσεις τους να έχουν προγραμματιστεί μέχρι τα τέλη Μαϊου.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024