211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Eιρήνη Παπαδοπούλου: Έχει δεχθεί ρατσιστικές συμπεριφορές

irini papadopoulou emfaniseis
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Τι δήλωσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Όλα καλά», στο Makedonia TV, παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Με αφορμή τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και τον άδικο χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που έχουν απασχολήσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις ρατσιστικές επιθέσεις που μπορεί να γνωρίζουν τα άτομα στην παιδική τους ηλικία και ομολόγησε πως και η ίδια έχει αντιμετωπίσει ανάλογες καταστάσεις.

Όπως είπε η ίδια, όταν ήταν μικρή, οι συμμαθητές της πολλές φορές την αντιμετώπιζαν ρατσιστικά, λόγω της καταγωγής της αλλά και του σκουρόχρωμου δέρματός της. Ωστόσο, ποτέ και αυτή δεν μπόρεσε να ανοιχτεί στους γονείς της και να τους εξομολογηθεί όλα όσα περνούσε. Η ίδια, τόνισε πως τα περισσότερα παιδιά ακολουθούν αυτή την τακτική και δεν μιλούν στο περιβάλλον τους.

Στη συνέχεια, φυσικά η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη νέα της συνεργασία, αφού μόλις πριν λίγες μέρες έγινε η μεγάλη πρεμιέρα του σχήματος όπου συμμετέχει. Από τη σκηνή του «Fix» στη Θεσσαλονίκη, η ίδια με τη Δέσποινα Βανδή και το Νίκο Οικονομόπουλο, προσφέρουν ατελείωτες στιγμές διασκέδασης. Η συμμετοχή της στο σχήμα αυτό, δεν είχε δημοσιοποιηθεί μέχρι και λίγες μέρες πριν την έναρξη των εμφανίσεων. Τη συμμετοχή της αυτή έκανε η ίδια γνωστή, μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024