211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Άννα Βίσση : Μέχρι το Πάσχα θα… χτυπούν οι «Οι καμπάνες του Edelweiss»

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΠΑΝΘΕΟΝ 2015
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μέχρι πότε θα εμφανίζεται Η Άννα Βίσση στο Pantheon

Μία ακόμα νέα ροκ όπερα ανέβασε και τη φετινή σεζόν η Άννα Βίσση, με απόλυτη φυσικά και πάλι επιτυχία. «Οι καμπάνες του Edelweiss» χτυπούν από Πέμπτη μέχρι και Κυριακή στη σκηνή του «Pantheon Theatre», για τους θεατές και το κοινό της σταρ, έχοντας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Για το έργο αυτό, που έχει σκηνοθετήσει ο Γιάννης Κακλέας και έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας, αλλά και για διάφορα ακόμα θέματα μίλησε η Άννα Βίσση σε εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης.

Η Ελληνίδα σταρ, ενημέρωσε το κοινό πως οι παραστάσεις θα διαρκέσουν μέχρι το Πάσχα, και μάλιστα εξέφρασε τη χαρά της, που πολλοί είναι οι συμπατριώτες της που έρχονται από την Κύπρο για να την απολαύσουν στην ξεχωριστή αυτή δουλειά. Στη συνέχεια, η αγαπημένη τραγουδίστρια, παραδέχτηκε πως κάποιες φορές στο παρελθόν έχει κάνει δουλειές, όχι γιατί ήθελε να τις κάνει, αλλά για οικονομικούς λόγους.

Όσο για την βράβευση του Σάκη Ρουβά, δεν θέλησε να πάρει κάποια συγκεκριμένη θέση, αφού πιστεύει πως και οι δύο πλευρές έχουν εν μέρει δίκιο, ωστόσο αυτό διατυπώθηκε με τον λάθος τρόπο. Τέλος, αναφέρθηκε στο θέμα που είναι απόλυτα επίκαιρο το τελευταίο διάστημα, και δεν είναι άλλο από το bullying, παραδεχόμενη πως έχει υποστεί σε φραστικό αλλά και σωματικό επίπεδο.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024