211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Στέλιος Λεγάκης – Σε Ξέχασα

ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στέλιος Λεγάκης: Έτοιμος να κυκλοφορήσει την επόμενη επιτυχία του

Μέσα στα λίγα χρόνια που τον γνωρίζουμε, από όταν τον πρωτοείδαμε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και έπειτα, ο Στέλιος Λεγάκης αγαπήθηκε από το κοινό και άρπαξε κάθε ευκαιρία, καταφέρνοντας μέχρι σήμερα, να είναι ένας από τους πιο πολυσυζυτημένους πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες των τελευταίων ετών.

Ο νεαρός τραγουδιστής έχει ήδη αποκτήσει τις φανατικές θαυμάστριές του, που τον ακολουθούν παντού και περιμένουν κάθε νέο του δισκογραφικό βήμα εναγωνίως. Και τώρα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναμένεται να επιστρέψει δισκογραφικά, ύστερα από την τελευταία του επιτυχία, «Μόνο εσένα ή τίποτα», με ένα νέο κομμάτι που αναμένεται να μονοπωλήσει και πάλι το ενδιαφέρον του κοινού του.

Την ανακοίνωση της νέας αυτής κυκλοφορίας έκανε ο ίδιος ο καλλιτέχνης, μέσα από μια ανακοίνωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Αναρτώντας μία φωτογραφία, ενημέρωσε το κοινό του πως μόλις σε 10 μέρες θα κυκλοφορήσει το νέο του single, «Σε ξέχασα».

Παράλληλα με τη νέα του αυτή δισκογραφική δουλειά, ο Στέλιος Λεγάκης συνεχίζει ακόμα τις ζωντανές εμφανίσεις του στην πίστα του «Έναστρον», με τον Βασίλη Καρρά, το Στέλιο Ρόκκο, την Αμαρυλλίς και τον Τάκη Ζαχαράτο, ωστόσο, όχι για πολλές ακόμα εμφανίσεις, αφού η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι και η τελευταία του επιτυχημένου σχήματος. Όσες πιστές… «λεγάκιερς» λοιπόν, προλάβετε!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024