211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Γιατί βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US;

Νατάσα Θεοδωρίδου εμφανισεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Το βίντεο που ανέβασε η ίδια.

Ακόμα ένα live J2US είδαμε το βράδυ του Σαββάτου και σε αυτό guest star και καλεσμένος ήταν ο Πέτρος Ιακωβίδης. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ο οποίος θα επιστρέψει στην πίστα του Fantasia πολύ σύντομα (σε μια συνεργασία – έκπληξη με τον Νίκο Οικονομόπουλο), ανέβηκε στη σκηνή του show και ερμήνευσε μεγάλες του επιτυχίες, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον.

Στα παρασκήνια βρέθηκε και η πολύ καλή του φίλη και συνάδελφος, Νατάσα Θεοδωρίδου. Μάλιστα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο από την εμφάνιση του τραγουδιστή, όπου εκείνος ερμηνεύει την πρόσφατη επιτυχία της «Παραδόθηκα σε σένα» – που έχει υπογράψει αποκλειστικά ο ίδιος.

Οι δύο τραγουδιστές πλέον συνδέονται με μία στενή φιλία, ύστερα από τόσες συνεργασίες. Μαζί τους έχουμε δει live στην πίστα, ενώ ο καλλιτέχνης έχει υπογράψει και μερικά τραγούδια της Νατάσας. Μάλιστα, σε συνέντευξή του στο παρελθόν ο τραγουδιστής έχει δηλώσει για εκείνη: «Κάνουμε πολλή παρέα και πλέον είναι οικογένεια μου. Όταν πήρα το άλμπουμ και έβλεπα τα ονόματα, στο τελευταίο τραγούδι που έγραφε Νατάσα Θεοδωρίδου λέω “ρε φίλε, που να το φανταστώ αυτό”! Βοηθάει πάρα πολύ και μέσα στο μαγαζί και με τις συμβουλές της».

Νατάσα Θεοδωρίδου: Γιατί βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024