211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ποιοι διασκέδασαν με Χρήστο Χολίδη στο Camorra;

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ 2015
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΟ CAMORRA

Για μία και μοναδική εμφάνιση  εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής, στην σκηνή του «Camorra», ο Χρήστος Χολίδης, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα διασκέδασης στη νυχτερινή ζωή του κέντρου της Αθήνας. Από την μία, ο αγαπημένος καλλιτέχνης δείχνει πραγματικά… ακούραστος, αφού μόλις πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσε τις νυχτερινές του εμφανίσεις στην πίστα του «Frangelico» με τον Σταμάτη Γονίδη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, ενώ από την άλλη, το κοινό του τον ακολουθεί ασταμάτητα και ακούραστα σε κάθε ζωντανή του εμφάνιση.

Και όχι άδικα. Όλα αυτά τα χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας, ο Χρήστος Χολίδης μας έχει χαρίσει αναρίθμητες επιτυχίες και μας έχει κάνει ατελείωτες φορές να διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας. Μία τέτοια ξεχωριστή βραδιά ήταν και εκείνη της Κυριακής, όπου ο τραγουδιστής με την guest εμφάνισή του στο μαγαζί του Κολωνακίου, απογείωσε το κέφι στα ύψη, φυσικά με παρούσες πολλές επώνυμες παρουσίες. Μεταξύ άλλων, με το μοναδικό πρόγραμμα διασκέδασαν, ο Θάνος Πετρέλης και η Χριστίνα Μηλιού.

Παράλληλα με την εμφάνιση αυτή, ο καλλιτέχνης προετοιμάζει πυρετωδώς, την πρεμιέρα του και πάλι στην πίστα του «Frangelico», αυτή τη φορά όμως, έχοντας στον πλευρό του τον Χρήστο Μενιδιάτη, σε ένα σχήμα εγγύηση που έχει δοκιμαστεί και πάλι στο παρελθόν. Όσο για το «Camorra», συνεχίζει τις ζωντανές βραδιές με guest καλεσμένους τις Κυριακές, αφού έχουν γνωρίσει ανεπανάληπτη επιτυχία. Την επόμενη Κυριακή, στη σκηνή του θα φιλοξενηθεί ο Γιώργος Σαμπάνης σε ένα μοναδικό live.   

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024