211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Bo και Ματίνα Ζάρα: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του videoclip

Bo και Ματίνα Ζάρα εμφανισεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ένα ντουέτο – έκπληξη που θα αγαπηθεί πολύ.

Ο Bo και η Ματίνα Ζάρα ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά και ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν μέσα στις επόμενες μέρες το τραγούδι «Μένω σπίτι», που θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum, την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021.

Το νέο ντουέτο είναι σε μουσική των Bo, Μάριου Ψιμόπουλου και OGE και σε στίχους του Bo και αναμένεται να αποτελέσει ένα μεγάλο hit για το επόμενο διάστημα. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει μαζί με το βίντεο κλιπ του, που γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Πριν από λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ σε διάφορες τοποθεσίες της Αθήνας, ενώ σύντομα το αποτέλεσμα θα είναι έτοιμο. Παρακάτω θα βρεις μερικές backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα αυτά.

Τη Ματίνα Ζάρα, την περίοδο αυτή, τη βλέπουμε σε μία σειρά εμφανίσεων που ξεχωρίζει. Για την ακρίβεια, είναι ένα από τα μέλη του σχήματος του Romeo Club του οποίου ηγείται ο Θοδωρής Φέρρης και γνωρίζει τεράστια επιτυχία και ανταπόκριση από το κοινό. Για την ακρίβεια, το σχήμα βλέπουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ στην περιοχή του Ελληνικού.

Bo και Ματίνα Ζάρα: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του videoclip

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024