211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Λαμπερό ξεκίνημα για Οικονομόπουλο- Βανδή στη Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ FIX
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οικονομόπουλος – Βανδή στη Θεσσαλονίκη

Υπήρξε ένα από τα πιο επιτυχημένα και πολυσυζητημένα σχήματα στην χειμερινή Αθήνα. Δέσποινα Βανδή και Νίκος Οικονομόπουλος στην πίστα του «Fever» σημείωσαν μεγάλη επιτυχία στις εμφανίσεις τους τη φετινή σεζόν, συνεργαζόμενοι και πάλι on stage, ύστερα από 5 χρόνια, ήταν αναμφισβήτητα τεράστια. Και τώρα, έπειτα από το τέλος του κύκλου αυτού των εμφανίσεων, οι δυο τους ανηφόρησαν στην συμπρωτεύουσα, για να χαρίσουν στο τεράστιο κοινό τους, νέες απολαυστικές βραδιές γεμάτες διασκέδαση από την πίστα του «FIX».

Η μεγάλη και πολυαναμενόμενη πρεμιέρα έγινε την Παρασκευή, στις 13 Μαρτίου, χαρίζοντας μια βραδιά ατελείωτης διασκέδασης και κεφιού, στον κόσμο που κατέκλυσε το κέντρο για να τους απολαύσει και δεν σταμάτησε να τους πετά λουλούδια και να διασκεδάζει με τις επιτυχίες τους. Ανανεωμένοι και ξεκούραστοι, και έχοντας στο πλευρό τους, αυτή τη φορά, την εκρηκτική Ειρήνη Παπαδοπούλου, που ολοκληρώνει το σχήμα με τον δικό της, μοναδικό τρόπο,  άνοιξαν τη νέα αυτή σειρά εμφανίσεων με τους καλύτερους οιωνούς, για μια συνέχεια πραγματικά ανεπανάληπτη.

Και μπορεί οι εμφανίσεις αυτές να μην διαρκέσουν για πολύ καιρό, ωστόσο, το μόνο βέβαιο είναι πως θα αφήσουν ανεξίτηλο το στίγμα τους και στην νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης, όπως ακριβώς έγινε και στην Αθήνα. Από την εβδομάδα αυτή, η πυξίδα της διασκέδασης έχει… μόνο έναν προορισμό!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024