211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μέλισσες και Τάμτα: Πού θα τους δούμε μαζί για δύο βραδιές;

Μέλισσες αθηνα μπουζουκια 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι Μέλισσες σε δύο ακόμα συναυλίες. 

Οι Μέλισσες έδωσαν αρκετές συναυλίες μέσα στο καλοκαίρι στο Θέατρο Άλσος και όλες αγκαλιάστηκαν θερμά από το κοινό. Ύστερα από την επιτυχία των πρώτων, στις αρχές του καλοκαιριού, το συγκρότημα έδωσε άλλες τρεις μέσα στον Σεπτέμβριο ενώ ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ίδιο μέρος και τον Οκτώβριο με δύο μοναδικές βραδιές.

Παρέα με την μοναδική Τάμτα και τον ΤΟΚΕΛ, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, το αγαπημένο συγκρότημα θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης με επιτυχίες όπως «Το Κύμα», το «Έλεγες», το «Γιατί», το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Δεν Έχω Ιδέα», το «Είμαι Αλλού», το «Κρυφτό», το «Ένα Λεπτό».

Παράλληλα, αναμένουμε και τα επόμενα βήματα του συγκροτήματος για τον χειμώνα. Όπως τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος το συγκρότημα θα φιλοξενηθεί και πάλι στη σκηνή του Box Athens και θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Θα βρίσκεται άραγε και η Τάμτα στο ρόστερ του σχήματος φέτος; Και πότε θα κάνουν την πρεμιέρα τους; Πολύ σύντομα θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για την χειμερινή σεζόν στο νυχτερινό κέντρο.

Μέλισσες και Τάμτα: Πού θα τους δούμε μαζί για δύο βραδιές;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024