211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Πάολα και Στέλιος Ρόκκος: Η παλιά τους συνεργασία στην ίδια πίστα

παολα Στελιος ροκκου εμφανισεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δηλαδή την Πύλη Α (και τότε, Πύλη Αξιού). 

Πάολα και Στέλιος Ρόκκος είναι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες με πολύ καλή χημεία επί σκηνής. Αυτό δεν είναι κάτι που υποθέτουμε, αλλά ένα γεγονός, αφού τους έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν μαζί στη σκηνή. Φέτος, το κοινό μπορεί να τους απολαύσει και πάλι μαζί, αφού πριν λίγο καιρό οι δύο τους ξεκίνησαν τις εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και την πίστα της Πύλης Α.

Το πρόγραμμα έχει ήδη ξεχωρίσει και εμείς ελπίζουμε να είναι μια συνεργασία που θα δούμε και στην Αθήνα. Οι δύο τραγουδιστές είχαν βρεθεί στην ίδια πίστα (όταν ακόμα αυτή είχε το όνομα “πύλη Αξιού”) και είχαν πραγματοποιήσει μια μοναδικής σειρά εμφανίσεων.

Ήταν ο χειμώνας του 2010 που οι δύο καλλιτέχνες είχαν συναντηθεί ξανά εκεί. Μαζί είχαν παρουσιάσει μία ξεχωριστή σεζόν, γεμάτη ξεχωριστές βραδιές και επιτυχίες. Φυσικά και τότε, όπως θα ήταν αναμενόμενο, έκλεψαν τις εντυπώσεις στη Θεσσαλονίκη και έγιναν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της διασκέδασης. Δες παρακάτω βίντεο με αποσπάσματα από τη συνεργασία τους εκείνη και πάρε μία γεύση και από όλα όσα θα δούμε από εκείνους και φέτος.

Πάολα και Στέλιος Ρόκκος: Η παλιά τους συνεργασία στην ίδια πίστα

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024