211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Imam Baildi: Για μια εμφάνιση στο «Fuzz» στις 24/3

imam baildi συναυλιες- εμφανισεις
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

IMAM BAILDI 2015

Ανανεωμένοι, φρέσκοι και με ένα ακόμα μέλος στην παρέα τους που θα τους συντροφεύσει στις δύο συναυλίες τους, Viva La Fiesta, τον Κουβανό περκασιονίστα Carlitos Menendez , οι Imam Βaildi επιστρέφουν στη σκηνή του «Fuzz» για μία και μόνο ξεχωριστή βραδιά, όπου θα μας χαρίσουν άφθονο χορό, διασκέδαση και αγαπημένες διασκευές που μας έκαναν να τις λατρέψουμε και όχι μόνο.

Το αγαπημένο συγκρότημα, που μας μύησε στη μαγεία των ξεχωριστών διασκευών αγαπημένων, παλιών και καλών επιτυχιών, θα μας δώσει την ευκαιρία να τους απολαύσουμε ζωντανά για μία ακόμα φορά. Την Τρίτη λοιπόν, στις 24 Μαρτίου, οι πόρτες του «Fuzz» θα ανοίξουν περίπου στις 20.30, για να υποδεχθούν το τεράστιο κοινό του συγκροτήματος, που το λατρεύει και το ακολουθεί σε κάθε του βήμα.

Οι guest καλεσμένοι την βραδιά εκείνη θα είναι πολλοί και αγαπημένοι, αφού, εκτός από τον Κουβανό καλλιτέχνη, στη σκηνή του «Fuzz» θα ανέβει μαζί τους ο mc και παραγωγός, BnC (Jeff Gonzalez) , αλλά και ο dj και παραγωγός, Panama Cardoon, που θα βρίσκεται στα decks δίνοντας τον ρυθμό on stage αλλά και στο κοινό. Έπειτα από την Κυριακάτικη παρουσίαση του Viva La Fiesta στη Θεσσαλονίκη, στις 14 Μαρτίου, το συγκρότημα κατηφορίζει και στην πρωτεύουσα για να μας χαρίσει μια βραδιά ανεπανάληπτη.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024