211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πλούταρχος: Μαγευτική η πρεμιέρα στο «Posidonio»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ 2015
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Πλούταρχος πρεμιέρα στο Ποσειδώνιο

Τι γίνεται όταν ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού, ένας από τους μεγαλύτερους σημερινούς εκπροσώπους του ερωτικού και λαϊκού τραγουδιού, επιστρέφει έπειτα από 10 ολόκληρα χρόνια στην πίστα που τον ανέδειξε και έκανε τον κόσμο να τον λατρέψει; Μα τίποτα λιγότερα από ένας πραγματικός πανικός. Εχθές το βράδυ ο Γιάννης Πλούταρχος επέστρεψε και πάλι στα παλιά του λημέρια, σε μία υπέρλαμπρη πρεμιέρα, που τα είχε όλα.

Συγκίνηση, αγαπημένα τραγούδια, αναμνήσεις, ασφυκτικά πολύς κόσμος, διασκέδαση, χαρά, λουλούδια αλλά και χορός συνέθεσαν την εικόνα του πρώτου αυτού μεγάλου ραντεβού του καλού παιδιού του ελληνικού τραγουδιού με το κοινό του, που αδημονούσε να ζήσει ξανά τις τότε εποχές, που ο Γιάννης Πλούταρχος προσέφερε μοναδικές στιγμές διασκέδασης στην πίστα του «Posidonio». 

Και δεν έπεσε έξω, αφού οι θαμώνες βρέθηκαν σε μία βραδιά άνευ προηγουμένου. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, σε μεγάλα κέφια και φορώντας ένα λευκό κοστούμι, όπως είναι το αγαπημένο του, εμφανίστηκε στη σκηνή βάζοντας το κοινό αμέσως στο κλίμα των εποχών εκείνων, ερμηνεύοντας μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, το τραγούδι «Φυσάει πολύ», που για πρώτη φορά το ερμήνευσε ζωντανά τότε στην ίδια πάλι σκηνή.

Η συγκίνηση διάχυτη, τα λουλούδια φυσικά έπεφταν βροχή και οι επιτυχίες διαδέχθηκαν ασταμάτητα η μία την άλλη, δημιουργώντας μία μοναδική πρεμιέρα που δεν θα ξεχάσει κανείς από όσους βρέθηκαν εκεί, το βράδυ εκείνο. Η μεγάλη επιστροφή του Γιάννη Πλούταρχου στη νυχτερινή Αθήνα  είναι πλέον γεγονός και το κοινό ανυπομονεί να τον απολαύσει στη μεγάλη αυτή επιστροφή.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024