211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μαζωνάκης- Παντελίδης- Πάολα: Πήραν παράταση εμφανίσεων!

teatro mazonakis
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζωνάκης – Παντελίδης – Πάολα Teatro Music Hall 2015

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, ένα σχήμα να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και έπειτα από απαίτηση του κοινού να παίρνει μία μικρή παράταση προκειμένου να μην μείνει κανείς παραπονεμένος. Και αν αυτό θα συνέβαινε σε κάποιο από τα φετινά σχήματα, αυτό θα ήταν σίγουρα εκείνο του «Teatro», όπου Γιώργος Μαζωνάκης, Παντελής Παντελίδης και Πάολα κυριολεκτικά, σαρώνουν. Και έτσι έγινε, αφού το κορυφαίο σχήμα θα μας χαρίσει λίγες ακόμα βραδιές ατελείωτης διασκέδασης.

Βέβαια, η παράταση αυτή δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού ο Παντελής Παντελίδης έχει ήδη προγραμματίσει την επόμενη πρεμιέρα του στο «Fantasia» με την Ελένη Φουρέιρα, στις 24 Απριλίου, όπου αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Έτσι, το αγαπημένο σχήμα θα μας χαρίσει ένα τελευταίο διήμερο και τον Απρίλιο και θα ρίξει την αυλαία του, το Σάββατο, 4 Απριλίου.

Για λίγες βραδιές ακόμα θα έχουμε λοιπόν την ευκαιρία να απολαύσουμε το σχήμα που αναμφίβολα κράτησε τα σκήπτρα της φετινής διασκέδασης και έξι μήνες, χάρισε στο κοινό του μοναδικές βραδιές γεμάτες κέφι και χορό. Και αυτό θα εξακολουθήσουν να κάνουν για λίγο ακόμα, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους δεν πρόλαβαν να διασκεδάσουν μαζί τους, να μπορέσουν να τους απολαύσουν. Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν, αφού υπάρχει λίγος ακόμα χρόνος.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024