211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελένη Φουρέιρα: Δάκρυα στην πρώτη της συναυλία μετά τον θάνατο του MadClip

Ελένη Φουρέιρα εμφανισεις συναυλιες 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η αφιέρωση στον τράπερ και η ερμηνεία του τραγουδιού τους σε κλίμα συγκίνησης. 

Tην πρώτη συναυλία ύστερα από τον τραγικό θάνατο του Mad Clip πραγματοποίησε η Ελένη Φουρέιρα την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται μάλιστα για μία πολύ ιδιαίτερη συναυλία, αφού η τραγουδίστρια θα την έδινε μαζί με τον Mad Clip.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Ελένη δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον θάνατο του καλού της φίλου και συναδέλφου, ενώ ερμήνευσε και το κοινό τους τραγούδι με δάκρυα στα μάτια.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

«Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας θα είναι σαν να είσαι εδώ», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια κατάφερε να τραγουδήσει ολόκληρο το κομμάτι «Μπορεί», μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της συναυλίας. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια που ο τράπερ ακουγόταν στο τραγούδι, κοίταξε προς τον ουρανό και φώναξε: «Μας ακούς;». Δες παρακάτω τα βίντεο.

Ελένη Φουρέιρα: Δάκρυα στην πρώτη της συναυλία μετά τον θάνατο του MadClip

https://www.youtube.com/watch?v=OqskLQm2HjQ

 

Την τραγουδίστρια αναμένεται να δούμε τον χειμώνα σε εμφανίσεις στην πίστα του Τεάτρο μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024