211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Παντελίδης- Φουρέιρα: Πότε θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα τους;

FANTASIA PANTELIDIS
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Παντελίδης – Φουρέιρα Fantasia 2015

Δύο από τα πιο αγαπημένα ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης, δύο καλλιτέχνες που συμμετείχαν σε δύο από τα κορυφαία φετινά σχήματα του χειμώνα και πρωταγωνίστησαν στη διασκέδαση της Αθήνας, έκαναν την ευχάριστη έκπληξη και ενώνουν τις φωνές τους επί σκηνής. Παντελής Παντελίδης και Ελένη Φουρέιρα θα συνεργαστούν και αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό, ωστόσο επιτέλους ανακοινώθηκε και η ημερομηνία της πολυαναμενόμενης αυτής πρεμιέρας.

Οι δύο καλλιτέχνες θα δώσουν το μεγάλο αυτό ραντεβού στην πίστα του «Fantasia», την Παρασκευή, 24 Απριλίου, προσθέτοντας ακόμα έναν hot προορισμό στη λίστα όσων θέλουν να περνούν τις νύχτες τους με ξέφρενη διασκέδαση. Και φυσικά, η χημεία των δυο τους εκρηκτική, απολαυστική αλλά και δοκιμασμένη, αφού έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, πριν 2 χρόνια, διασκευάζοντας μαζί με τον Stan το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ειδικά για τα Mad Video Music Awards.

Προς το παρόν, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, πραγματοποιεί τις τελευταίες εμφανίσεις του στην πίστα του «Teatro», μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Πάολα, σε ένα σχήμα που σαρώνει και κάνει το κοινό των τριών καλλιτεχνών να συρρέει για να τους απολαύσει. Και φυσικά, όχι άδικα, αφού οι τρεις τους αποτελούν μια εγγυημένη διασκέδαση, για όσους θέλουν να περάσουν βραδιές ατελείωτου κεφιού.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024