211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μέλισσες: Επιστρέφουν για τρεις ακόμα συναυλίες στο «Άλσος»

Μέλισσες εμφανισεις μπουζουκια 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Μαζί τους, Έλενα Παπαρίζου, Δημήτρης Μπάσης, Κώστας Μακεδόνας.

Οι Μέλισσες, ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα τη ποπ μουσικής, πραγματοποίησαν κάποιες συναυλίες στο Θέατρο Άλσος το καλοκαίρι οι οποίες έγιναν αμέσως sold out. Τώρα, επιστρέφουν με ακόμα τρεις βραδιές στον χώρο αυτό και μάλιστα με ξεχωριστούς guest καλεσμένους σε κάθε μία από τις συναυλίες αυτές.

Δες επίσης: Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα θα δούμε εκεί ξανά την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, με καλεσμένο τον Κώστα Μακεδόνα, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, με καλεσμένο τον Δημήτρη Μπάση και την Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, με καλεσμένη την Έλενα Παπαρίζου.

Δες επίσης: Demy: Δες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Βόρεια προάστια

Τρεις ξεχωριστές βραδιές έρχονται να αφήσουν το στίγμα τους και πάλι, λίγο πριν μάς αποχαιρετήσει το καλοκαίρι. Στη συνέχεια, αναμένουμε τα επόμενα βήματα των Μελισσών που θα είναι και πάλι στη σκηνή του Box Athens, ένα μαγαζί με το οποίο συνεργάζονται σταθερά εδώ και περίπου μία εξαετία. Μέχρι τότε, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις επιτυχίες του συγκροτήματος σε αυτά τα τρία ξεχωριστά live. Δες παρακάτω την αφίσα που κυκλοφορεί για τις συναυλίες τους αυτές.

Μέλισσες: Επιστρέφουν για τρεις ακόμα συναυλίες στο «Άλσος»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024