211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Θοδωρής Φέρρης: Το μήνυμά του μετά την πρεμιέρα του στο Romeo Club

Θοδωρής Φερρης εμφανισεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Η πρώτη ανάρτηση και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Την Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021, ο Θοδωρής Φέρρης έκανε τη δυναμική του πρεμιέρα στο Romeo Club, συνοδευόμενος από μία ομάδα νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών. Η βραδιά ήταν γεμάτη επιτυχίες, και ο κόσμος δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδάει.

Λίγο μετά το πρώτο διήμερο επιτυχίας, ο τραγουδιστής μοιράστηκε μερικές στιγμές από τις πρώτες εμφανίσεις μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Συνοδεύοντας τις φωτογραφίες με ένα λιτό μήνυμα, εκφράζοντας τη χαρά του για τη στήριξη των θαυμαστών του, έδειξε την αποφασιστικότητά του να συνεχίσει δυνατά και προσεκτικά.

«Με κάνετε τόσο χαρούμενο, συνεχίζουμε δυνατά και προσεχτικά 🙏🏻💪🏻 @romeo_club_», έγραψε ο ίδιος κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Ο Θοδωρής Φέρρης φαίνεται πως είναι ένας καλλιτέχνης που σέβεται το κοινό του και εκτιμά τη στήριξή του. Η παρουσία του στο Romeo Club υπόσχεται μία σεζόν γεμάτη μουσική και χορό, με κάθε Παρασκευή και Σάββατο να είναι μία νέα ευκαιρία για το κοινό να απολαύσει το ταλέντο του.

Με το μήνυμά του, ο Θοδωρής Φέρρης δείχνει ότι η επιτυχία είναι αποτέλεσμα συνεχούς αφοσίωσης και εργασίας. Με προσήλωση στην τέχνη του και αγάπη για το κοινό του, συνεχίζει να εμπνέει και να μας χαρίζει μοναδικά μουσικά βράδια.

Θοδωρής Φέρρης: Το μήνυμά του μετά την πρεμιέρα του στο Romeo Club

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024