211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τελευταία εβδομάδα εμφανίσεων για Θεοδωρίδου- Θεοφάνους

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Φινάλε στο Φως με Θεοδωρίδου – Θεοφάνους

Ένα ακόμα αγαπημένο σχήμα, που χάρισε στο κοινό μοναδικές βραδιές κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ρίχνει αυλαία και κάνει την νυχτερινή διασκέδαση πιο φτωχή, αφήνοντας αναμφίβολα μεγάλο κενό. Πέντε ολόκληρους μήνες, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Θεοφάνους αλλά και Παντελής Καναράκης, που ολοκλήρωνε το σχήμα με τη δική του νότα, μας κράτησαν συντροφιά με τα ωραιότερα τραγούδια, αλλά και κάθε Δευτέρα με ξεχωριστές βραδιές, καλώντας στο σχήμα τους guest καλλιτέχνες.

Και τώρα έφτασε η στιγμή να ολοκληρώσουν αυτό τον κύκλο επιτυχημένων εμφανίσεων στο Φώς , με δύο τελευταίες βραδιές, το Σάββατο 14 και την Κυριακή, 15 Μαρτίου. Οι τρεις καλλιτέχνες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να χαρίσουν στο κοινό τους δύο ανεπανάληπτες βραδιές, γεμάτες κέφι και διασκέδαση και να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο, έναν κύκλο που ξεκίνησε και διέγραψε μία λαμπρή πορεία στην φετινή νυχτερινή διασκέδαση της πρωτεύουσας.

Παρά το τέλος των εμφανίσεων αυτών, Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Θεοφάνους, δεν φαίνεται πως θα ξεκουραστούν, αφού αμέσως μετά θα ξεκινήσουν την περιοδεία τους ανά την Ελλάδα, προκειμένου να τους απολαύσει και το κοινό τους εκτός Αθήνας. Πρώτος σταθμός τους η Πάτρα, στις 24 Μαρτίου, ενώ η Κρήτη, η Θεσσαλονίκη και η Λευκωσία είναι μόνο λίγες από τις πόλεις που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια, αφού η περιοδεία τους θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024