211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Nίκος Βέρτης: Έδωσαν το όνομά του σε οδό του Τορόντο

nikos vertis sunavlies 2015
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Νίκος Βέρτης Συναυλίες

Η αγάπη που γνωρίζει από το ελληνικό κοινό είναι φυσικά τεράστια, αφού μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια καριέρας του έχει αποκτήσει χιλιάδες θαυμαστών που τον έχουν καταστήσει έναν από τους πιο αγαπημένους και περιζήτητους καλλιτέχνες της γενιάς του. Ωστόσο, η αγάπη  που δέχεται ο Νίκος Βέρτης από το κοινό του, δεν περιορίζεται μόνο στα σύνορα της Ελλάδας, αφού και οι ομογενείς του εξωτερικού τον αγαπούν και τον ακολουθούν επίσης, και μάλιστα τώρα του απέδειξαν την αγάπη τους αυτή με τον πιο πρωτότυπο τρόπο.

Για να τιμήσουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή, οι Έλληνες κάτοικοι του Τορόντο, στον Καναδά, χάρισαν σε έναν από τους δρόμους της περιοχής το όνομα του καλλιτέχνη, κάνοντάς του φυσικά μία πολύ ευχάριστη έκπληξη, αφού ποτέ δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι ανάλογο. Ο Νίκος Βέρτης βρέθηκε στην περιοχή και εγκαινίασε την οδό, ενώ παράλληλα μέσω των social media, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους κατοίκους που φρόντισαν για αυτή την μεγάλη έκπληξη.

Ο διάσημος τραγουδιστής, μπορεί να τελείωσε πολύ πρόσφατα τις εμφανίσεις του στο «Κέντρο Αθηνών» με την Ελένη Φουρέιρα, ωστόσο δεν άφησε καθόλου πολύτιμο χρόνο να πάει χαμένος και ξεκίνησε ήδη την περιοδεία του στον Καναδά και τη Νέα Υόρκη, για τους πολλούς θαυμαστές του που βρίσκονται μακριά. Έτσι, κατάφερε να είναι εκεί στα εγκαίνια της νέας οδού και να κόψει ο ίδιος την κορδέλα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024