211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Παντελής Παντελίδης: Έρχεται σύντομα το β’ μέρος του άλμπουμ «Πανσέληνος και κάτι»

παντελησ παντελιδησ
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ 2015

Τέσσερις περίπου μήνες ύστερα από την κυκλοφορία του πρώτου μέρους του άλμπουμ «Πανσέληνος και κάτι», που κατάφερε να αγαπηθεί αμέσως από το κοινό αλλά και να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις, ο Παντελής Παντελίδης ετοιμάζεται να μας χαρίσει επιτέλους το δεύτερο και πολυαναμενόμενο μέρος, που οι θαυμαστές του αδημονούν να ακούσουν. Ο νέος αυτός δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, για την ακρίβεια, μέσα στον Απρίλιο.

Έτσι, σε πολύ λίγο καιρό θα έχουμε την ευκαιρία να κρατήσουμε ολοκληρωμένη στα χέρια μας την τρίτη δισκογραφική δουλειά του αγαπημένου καλλιτέχνη, ο οποίος φυσικά την περίοδο αυτή βρίσκεται κλεισμένος στο στούντιο για την ολοκλήρωση των ηχογραφήσεων, και οι προετοιμασίες αυτές γίνονται σε πυρετώδεις ρυθμούς, αφού ο καιρός πλησιάζει.

Όπως όλα δείχνουν, ο αγαπημένος τραγουδιστής περνά μία πολύ δημιουργική περίοδο, αφού παράλληλα με τις ηχογραφήσεις αυτές, έχει ξεκινήσει τις πρόβες του με την Ελένη Φουρέιρα, που θα ξεκινήσουν την συνεργασία τους με τις ζωντανές τους εμφανίσεις στην πίστα του «Fantasia». Οι δύο καλλιτέχνες αναμένεται να συνεχίσουν να κρατούν τα σκήπτρα της νυχτερινής ζωής της Αθήνας και συνεχίσουν την άκρως επιτυχημένη και ξέφρενη πορεία των χειμερινών τους εμφανίσεων, που πραγματοποίησαν σε διαφορετικά σχήματα ο καθένας.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024