211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος: Ποια είναι η γνώμη του για νέα μέτρα στη διασκέδαση;

Αντωνης Ρεμμος κρατηση εμφανισεις 2023-2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Όλα όσα δήλωσε ο τραγουδιστής στη συναυλία του στο Κατράκειο.

Ο Αντώνης Ρέμος πραγματοποίησε μία μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου και πολλές τηλεοπτικές κάμερες φυσικά βρέθηκαν εκεί. Ο τραγουδιστής μίλησε σε αυτές και αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα της επικαιρότητας όπως είναι ο θάνατος του Μadclip αλλά και τα νέα μέτρα στη διασκέδαση.

Ο Θοδωρής Φέρρης στο Romeo Club: Πότε κάνει πρεμιέρα;

«Πρέπει να ακολουθήσουμε τα μέτρα, πρέπει να κάνουμε τα εμβόλια και βέβαια ο κόσμος που δεν θέλει να εμβολιαστεί καλώς θα κάνει να μην εμβολιαστεί, αλλά ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Η παύση που έγινε πάρα πολύ με με επηρέασε, όπως και όλο τον κόσμο, και αυτό που είπα και το παρερμήνευσαν όλοι ότι ενάμιση χρόνο κάνω αναγκαστικές διακοπές. Βέβαια ήθελαν οι κακοθελητές να το πάρουν όπως ήθελαν αυτοί, αλλά εμείς (οι τραγουδιστές) ακόμη είμαστε σε διακοπές και ακόμα είμαστε σε παύση. Θα παρακαλέσω η διασκέδαση να είναι διασκέδαση και όχι αυτό που θέλουν οι γιατροί να θεωρούν ότι έτσι πρέπει να είναι η διασκέδαση. Οι γιατροί έχουν την άποψή τους αλλά και η πολιτεία θα πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις για όλους μας», είπε ο τραγουδιστής, όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο.

Διονύσης Σχοινάς | 10 στιγμές με την Καίτη και τον γιο τους

«Πιστεύω ότι παρέδωσαν τα κλειδιά στους γιατρούς, γιατί εκείνοι παίρνουν τις αποφάσεις. Θεωρώ ότι κάπου χάθηκε το μέτρο και ο σχεδιασμός. Προς το παρόν πιστεύω ότι πετύχαμε την ανοησία της αγέλης όχι την ανοσία. Εμβολιαστήκαμε αλλά δεν είμαστε ασφαλείς», ανέφερε.

Όσο για τον θάνατο του Mad Clip ανέφερε: «Πραγματικά ανατριχιάζω τώρα που το σκέφτομαι. Δεν το ήξερα το παιδί αλλά δυστυχώς είναι αυτό που λένε “να προσέχεις τι εύχεσαι στη ζωή σου” και το παιδί δυστυχώς είχε όλα αυτά μέσα στο μυαλό του, του άρεσε πολύ να ζει στα άκρα. Δυστυχώς όμως και για αυτόν – αλλά και για πιο παλιά και για το φίλο μου τον Παντελή – δεν τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία. Δηλαδή αν είχαν πάθει ένα ατύχημα και απλά έμεναν στο νοσοκομείο, πιστεύω ότι θα έπαιρναν ένα μάθημα».

Αντώνης Ρέμος: Ποια είναι η γνώμη του για νέα μέτρα στη διασκέδαση;

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024